Geen simpele wedstrijd voor beide ploegen op het WK Volleybal!

Op de openingsspeeldag van groep A op het WK volleybal treffen Oekraïne en Servië elkaar.

Beide ploegen zitten voorlopig in een zeer wisselende vorm. Oekraïne is namelijk ook een ploeg dat het graag zeer spannend maakt. Zo heeft het van zijn laatste 6 wedstrijden maar liefst 5 keer een 5-setter gespeeld. Als we deze lijn dan doortrekken en het eens bekijken over hun laatste 10 wedstrijden heeft het ook hier maar liefst 8 keer een 5-setter gespeeld.

Servië is duidelijk ook geen fan van korte wedstrijden. Zo wist het van zijn laatste 6 wedstrijden 4 keer minstens 4 sets te spelen. Het is hier dus duidelijk dat beide ploegen het wel graag spannend maken.

Oekraïne en Servië hebben overigens ook al 3 keer eerder tegen elkaar gespeeld en ook hier werden er in 2 van de 3 wedstrijden 5 sets gespeeld.

Voor ons was het dan vandaag ook absoluut niet moeilijk om een mooie bet te vinden. Wij verwachten dus dat er dan ook in deze wedstrijden meer dan 3 sets gespeeld gaan worden.