De kampioen van Italië wint door kwaliteitsverschil!

De kampioen van Italië is haar seizoen degelijk begonnen. We hebben het over AC Milan, die 4/6 behaalden uit de eerste 2 wedstrijden. Ze begonnen met een 4-2 overwinning tegen Udinese, waarna ze vorige week de eerste topper van het seizoen speelden tegen Atalanta. Na een spannende wedstrijd, wist Milan meer dan terecht de gelijkmaker te scoren.

Bologna heeft slechts 1 punt weten te halen uit de eerste 2 wedstrijden. Op de eerste speeldag gingen ze met 2-1 onderuit in Lazio, wat na een vroege rode kaart eigenlijk de hele wedstrijd met 10 man speelde. Vorige week kwamen ze thuis niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen Hellas Verona.

Als we kijken naar de kwaliteit in de selectie, zien we toch wel een duidelijk verschil. Bologna heeft zeer weinig topspelers. Arnautovic en Dominguez zullen waarschijnlijk het bekendst in de oren klinken, maar dat zijn natuurlijk geen echte toppers. Milan daarentegen heeft met Leao, Theo Hernandez, Tonali en Tomori toch wel echt goede spelers in huis. We verwachten dan ook een simpele zege voor de thuisploeg.

Live Betting NL - de #1 op live wedden