Inter weet opnieuw te overtuigen tegen een matig Lazio!

Lazio ontvangt vandaag in eigen huis Inter. Beide ploegen zijn nog ongeslagen, al heeft Lazio wel al gelijk gespeeld. Vorige week kwamen ze namelijk niet verder dan 0-0 tegen Torino. Wel wist Lazio de eerste wedstrijd met 2-1 te winnen tegen Bologna. Ook dat was niet zonder problemen. Bologna kwam namelijk 0-1 voor, en de gelijkmaker kwam pas in de 68ste min.

Ook Inter had het lastig in de openingsspeelronde. Ze 1-2 in Lecce, met een doelpunt van Dumfries in de 95ste min. Vorige week wist de ploeg uit Milaan wel te overtuigen, aangezien ze Spezia versloegen met 3-0.

Als we kijken naar de selecties van beide ploegen, mogen we toch echt wel zeggen dat Inter over meer kwaliteit beschikt. Met name het spitsenduo Martinez- Lukaku is zeer goed. Lazio heeft met Immobile natuurlijk een zeer goede spits in huis, maar voor de rest ontbreekt het aan toppers. Hierdoor verwachten we een overwinning voor Inter.