Freiburg duwt laatste in de stand nog verder weg!

Op de 4de speeldag in de Duitse Bundesliga neemt de 5de in de stand SC Freiburg het op tegen de 18de en tevens ook laatste in de stand VFL Bochum in het eigen stadion.

Met een 6 op 9 heeft Freiburg zijn start niet gemist. Ook als je dan nog eens bekijkt dat de nederlaag tegen Dortmund was kan je eigenlijk wel stellen dat ze een zeer goede start kennen. Het heeft ook al elke speeldag gescoord.

Over de tegenstander van deze avond Bochum valt weinig positiefs te zeggen. Het is het seizoen uitermate slecht begonnen met een 0 op 9. Vorige speeldag verloor het zelfs nog met maar liefst 0-7 van Bayern Munich. Bochum slikte ook al elke wedstrijd minstens 2 tegendoelpunten en in het totaal slikte het er al 12!

Ook in de onderlinge confrontaties van beide ploegen zien we aardig wat doelpunten. Zo vielen er de laatste 7 keer minstens 2 doelpunten en 5 keer van de laatste 7 keer vielen er zelfs 3 doelpunten.

Als we kijken naar de vorm en simpelweg de kwaliteiten van beide teams verwachten we dat Freiburg vandaag aan het langste eind zal trekken en dit zal het dan ook doen door minstens 2 keer te scoren.