De beloften van Genk laten wederom aantrekkelijk voetbal zien wat punten oplevert!

In de challenger pro league staat vandaag de derde speelronde op het programma. Voor de U23 van Genk is het profvoetbal nieuw, maar ze weten veel indruk te maken. Op de eerste speeldag wisten ze met 4-1 Lierse te verslaan, waarna ze in Deinze in de 97ste min de 3-2 rond de oren kregen. Aangezien Deinze vorig jaar 4de eindigde, mogen we toch wel zeggen dat ze nog steeds tevreden mogen zijn.

Lommel begon zeer goed aan het seizoen door met 1-4 te winnen bij de promovendus Dender. Vorige week presteerden ze wel wat minder. De Limburgse ploeg verloor in eigen huis met 0-2 van het jeugdige Anderlecht. Lommel kreeg wel genoeg kansen, maar mede door een sterk keepende Verbruggen wisten ze niet te scoren.

Vandaag verwachten we wel dat Lommel het net zal vinden. Genk speelt goed voetbal, maar achterin zijn ze met momenten kwetsbaar. Toch denken we dat Genk na 90 minuten met punten achterblijft.