Fluminense wilt in de heenwedstrijd finaleticket al veilig stellen!

In de halve finale van de Copa Do Brasil, de beker van Brazilië, krijgt Fluminense Corinthians op bezoek.

Fluminense is momenteel de te kloppen ploeg in Brazilië. Zo heeft het 11 van zijn voorbije 15 gewonnen en verloor het maar 1 keer. Het is trouwens ook in zijn voorbije 8 thuiswedstrijden ongeslagen. 7 keer won het en er viel slechts 1 gelijkspel.

Corinthians daarentegen zit toch in een serieuze vormdip. Het won van zijn laatste 6 wedstrijden slechts 1 keer. Ook wist het van zijn voorbije 7 uitwedstrijden maar 1 keer te winnen. Het is dus duidelijk dat Corinthians momenteel niet de moeilijkste tegenstander is.

Als we dan even naar de onderlinge confrontaties gaan kijken, zien we dat Corinthians de voorbije 6 keer niet wist te winnen.

We verwachten dan ook dat Fluminense hard kan profiteren van het vormverlies van de bezoekers en dat ze dan ook deze heenwedstrijd naar hun hand weten te zetten.