De onbekende Kumar speelt boven zijn niveau en gaat kansloos onderuit!

Op het challenger-toernooi in Canada staan Rinderknech en de nogal onbekende Kumar tegenover elkaar. Kumar staat 471ste op de ATP-ranking en is eigenlijk heel het jaar door actief op ITF-toernooien. Deze week verloor de Amerikaan in de kwalificaties van de nummer 333, maar mocht als lucky loser in de hoofdtabel komen. Vorige maand verloor Kumar nog in de eerste ronde van een ITF-toernooi tegen de nummer 602 van de wereld.

Vandaag staat Kumar voor een zeer lastige opdracht. Hij moet het opnemen tegen de nummer 58 van de wereld, Rindernech. Vorige was de Fransman ook al actief op een challenger-toernooi in Canada. Daar bereikte hij de finale, waar zijn landgenoot Lestienne te sterk bleek in 3 sets. Op zijn parcours naar de finale schakelde hij onder andere Berankis uit, wat toch een speler is die regelmatig actief is op ATP-toernooien.

We verwachten dat Kumar moeilijkheden zal hebben met het niveau wat Rinderknech zal spelen. Hierdoor denken we dat het een simpele overwinning zal worden voor de Fransman.

Live Betting NL - de #1 op live wedden