Ramos verdubbelt je inzet tegen een matige Millman!

Vlak voor de US Open nemen Ramos en Millman het tegen elkaar op in Winston-Salem. Millman heeft in tegenstelling tot Ramos al een wedstrijd gespeeld. Hij was in 2 sets te sterk voor Gaston. Als we kijken naar de rest van zijn hardcourt-seizoen, zien we vooral dat hij weinig wedstrijden heeft gespeeld. Tot nu toe speelde hij slechts 2 toernooien. In Atlanta wist hij de eerste ronde in 3 sets te winnen tegen Popyrin, waarna hij in de tweede ronde werd uitgeschakeld door Nakashima. Vorige week werd hij in de kwalificatie in Cincinnati al verslagen door Sonego. De Australiër zal dus weinig matchritme hebben.

Net zoals Millman, speelde Ramos tot nu toe ook slechts 2 toernooien op hardcourt. Vorige week was de eerste ronde meteen het eindstation, omdat de Spanjaard tegen Fognini verloor. De week ervoor wist de nummer 42 van de wereld wel prima te presteren in Montreal. Daar wist hij  zowel tegen Goffin als tegen Schwartzman in straight sets te winnen, waarna Hurkacz in 3 sets te sterk bleek.

Het zal vandaag ongetwijfeld een spannende wedstrijd worden. Toch denken we dat Ramos een goede kans heeft om te winnen. We vinden de notering van 2.00 dan ook aan de hoge kant.

Live Betting NL - de #1 op live wedden