Fulham kent geen medelijden en stoot vlot door in de EFL Cup!

Tijdens de 32ste ronde van de EFL Cup ontvangt Crawley Town, een ploeg die momenteel in de Engelse League Two speelt, Fulham een Engelse ploeg die in de Premier League aan de bak is.

Met slechts 1 punt uit 5 wedstrijden kan je wel stellen dat Crawley niet al te best aan de League Two is begonnen. Het staat dan momenteel ook vol in de degradatie zone. Fulham daarentegen doet het als promovendus in de Premier League helemaal niet slecht. Met 5 punten uit 3 wedstrijden heeft het nog geen enkele wedstrijd verloren.

Fulham en Crawley hebben in het verleden al 3 keer eerder tegen elkaar gespeeld. Fulham won deze wedstrijd telkens vrij vlot. Zo werd het 2-0, 3-1 en 4-2. Het zou ons dan ook niet raar lijken als Fulham ook vandaag veel zal scoren.

We verwachten dan ook dat Fulham zal winnen en dit door minstens 3 keer te scoren.