Benfica overtuigd wederom en is klaar voor de groepsfase!

De laatste horde tot aan de groepsfase van de Champions League staat vandaag op het programma. Benfica en Dynamo Kyiv zullen het tegen elkaar opnemen voor een ticket. Benfica begint met een enorm voordeel aan de wedstrijd, omdat ze vorige week 0-2 wisten te winnen. De Portugese ploeg stond bij rust al 0-2 voor, waarna ze de wedstrijd goed hebben uitgespeeld.

Als we kijken naar de selecties van beide ploegen, zien we dat Benfica beschikt over spelers met veel Europese ervaring zoals Neres, Joao Mario, Otamendi en Grimaldo. Bij Dynamo Kyiv zijn er minder spelers met die eravring, wat uiteraard een voordeel is voor de Portugezen.

Natuurlijk begint Benfica met de voorsprong. Toch denken we dat ze er alles aan zullen doen om ook vandaag te winnen. In de vorige kwalificatieronde namen ze het op tegen Midtylland. De heenwedstrijd werd met 4-1 gewonnen, waarna ze de opdracht uit helemaal afmaakten door met 1-3 te winnen.

In tegenstelling tot Benfica die zonder problemen hier zijn geraakt, heeft Dynamo Kyiv de nodige moeite gehad. Zo heeft de Oekraïense ploeg 2 keer verlengingen nodig gehad om in deze ronde te komen. We verwachten dat er vandaag een eind komt aan hun avontuur in de Champions League.

Live Betting NL - de #1 op live wedden