Twee grand slam winnaressen tegenover elkaar in Cincinnati!

Een heuse topper vandaag in Cincinnati, Wimbledon-winnares Rybakina neemt het op tegen voormalig grand slam winnaar en huidig nummer 9 Muguruza. Rybakina wist haar eerste ronde met sprekend gemak te winnen tegen de Egyptische Sherif, de Kazachse won met 6-3/6-2. 2 weken geleden was de nummer 25 van de wereld nog actief in San Jose, waar een sterk spelende Kasatkina te sterk bleek. Vorige week in Montreal was qua resultaat opnieuw geen al te beste week, ze verloor al in de tweede ronde. Deze verliespartij was wel tegen Gauff, wat uiteraard een zeer goede speelster is.

De vorm van Muguruza is de laatste tijd wat minder. De Spaanse verloor 8 van haar laatste 11 wedstrijden. Vorige week wist ze in Montreal wel een wedstrijd te winnen, 6-4/6-4 tegen Kanepi. In de 8ste finale was Bencic te sterk, waardoor ze met 6-1/6-3 verloor. We verwachten dat Muguruza haar vorm niet zal beteren, waardoor Rybakina voor ons de grote favoriet is. We kiezen voor de game handicap, omdat dit ook nog mogelijk is in 3 sets.

Live Betting NL - de #1 op live wedden