Krajinovic komt opnieuw niet verder dan de eerste ronde door deze sterk spelende Brit!

Vandaag staan Krajinovic en Evans voor de tweede keer tegenover elkaar in evenveel weken. Vorige week stonden ze namelijk ook al tegenover elkaar in Montreal, waar Evans 6-2/1-6/6-0 wist te winnen. Die wedstrijd was in de eerste ronde, waardoor het toernooi voor Krajinovic niet lang duurde. Als we kijken naar de resultaten van de Serviër op hardcourt in het verleden, zien we dat hij eigenlijk nooit toppers weet te verslaan. Uiteraard is Evans geen absolute topper, maar vorige week heeft hij het toch zeer goed gedaan.

De Brit bereikte namelijk de halve finale, waar hij in 3 sets verloor tegen de uiteindelijke winnaar Carreno Busta. De route naar die halve finale was wel zeer indrukwekkend. De nummer 23 van de wereld versloeg onder andere Rublev en Fritz, wat 2 top 15 spelers zijn. We verwachten dat Evans de lijn van vorige week door kan trekken en vandaag opnieuw te sterk is voor Krajinovic.