The Gunners beginnen opnieuw sterk aan de wedstrijd!

Vandaag wordt er voor het eerst dit seizoen gevoetbald in het Emirates stadion. Arsenal ontvangt op de tweede speeldag Leicester in eigen huis. In de voorbereiding heeft Arsenal wel al thuis gespeeld. Dit was tegen Sevilla, waar ze met 6-0 van wonnen. Bij de rust stond het al 4-0, waardoor we kunnen afleiden dat ze sterk starten. Ook vorige week was dit het geval, ze speelden zeer goed voetbal in de eerste helft tegen Crystal Palace. Uiteindelijk wisten ze de wedstrijd met 0-2 te winnen, wat al met al zeker verdiend was.

CASH BONUS TOT 100 EURO


Leicester opende het seizoen met een 2-2 gelijkspel tegen Brentford. Leicester begon goed, waardoor ze 2-0 voorkwamen. Uiteindelijk wisten ze de voorsprong niet te behouden, wat geen al te beste prestatie is. Vorig jaar speelden beide ploegen natuurlijk ook al tegen elkaar. Toen wist Arsenal 2 keer met 2-0 te winnen. We verwachten dat de Gunners vandaag opnieuw zullen winnen.

Live Betting NL - de #1 op live wedden