De ploeg van Kompany pakt weer punten!

Watford en Burnley zullen het vandaag tegen elkaar opnemen in de derde speelronde van de Championship. Beide ploegen hebben nog niet verloren. Beide wonnen hun eerste wedstrijd, waarna ze de tweede wedstrijd niet verder kwamen dan een gelijkspel. Burnley won met 0-1 in Huddersfield en speelde 1-1 thuis tegen Luton. Als we kijken naar de resultaten van vorig jaar zien we dat Huddersfield 3de eindigde en Luton 6de, waardoor we wel kunnen zeggen dat dit goede resultaten zijn van Burnley. In beide partijen creëerde de ploeg van Kompany veel kansen, en waren ze zeker niet de mindere ploeg.

Ook Watford wist knap met 1-0 te winnen tegen Sheffield United, die vorig seizoen 5de eindigde. In hun tweede wedstrijd speelde ze 1-1 gelijk tegen West Bromwich Albion, wat geen topprestatie is. Vorig jaar speelden beide ploegen tegen elkaar in de Premier League. Toen werd het 0-0 en 1-2 voor Burnley. We verwachten dat de ploeg van Kompany ook vandaag niet zal verliezen, waardoor we voor deze weddenschap kiezen.

Live Betting NL - de #1 op live wedden