Weer een 3-setter voor Cilic tegen deze verrassende tegenstander!

Cilic zal verrast zijn met zijn tegenstander vandaag. De Kroaat had ongetwijfeld een duel met Alcaraz in zijn hoofd, maar Paul stak daar een stokje voor. De Amerikaan overleefde een matchpoint in de tiebreak van de tweede set, waarna hij de derde set met 6-3 wist te winnen. In de eerste set werd er ook al een tiebreak gespeeld, dus we kunnen wel zeggen dat het een spannende wedstrijd was. De nummer 34 van de wereld speelde solide tennis, met hier en daar een geweldige forehand.

Cilic versloeg in de eerste ronde zijn landgenoot Coric. De boomlange Kroaat had weinig moeite met hem, en won dan ook met 6-3/6-2. In de tweede ronde trof hij Khachanov, maar ook met de Rus had Cilic weinig moeilijkheden, waardoor hij met dezelfde cijfers wist te winnen.

Beide heren speelden in januari nog tegen elkaar. Toen eindigde de wedstrijd in een 6-4/2-6/6-3 overwinning voor Cilic. We verwachten vandaag ongeveer hetzelfde scenario.