Real Madrid verpulvert tegenstand en wint zo de Super Cup!

Champions League winnaar Real Madrid ontmoet vandaag de Europa league winnaar Eintracht Frankfurt in Helsinki.

Vandaag staat er de EUFA Super Cup finale op de planning. Een prestige wedstrijd waarvan beide ploegen geen doel van gaan gemaakt hebben. Maar natuurlijk is elke trofee leuk om te winnen.

Real Madrid is erg druk bezig geweest op de transfermarkt. Toch is er opvallend genoeg niemand die in de Champions League finale gespeeld heeft vertrokken. Op de transfervrije Bale en Marcelo na is er zelfs niemand die in de selectie zat vertrokken. Je kan dus wel stellen dat Real Madrid nog steeds een ijzersterk team heeft. Het zal voor Real Madrid een lastig seizoen worden. Ze gaan zowat alles willen winnen waar ze aan meedoen. Het zal dus zaak zijn om er vanaf het begin weer te staan. Hun vorige oefenwedstrijd wonnen ze nog met 2-0 van Juventus dus je kan wel zeggen dat ze in vorm zijn.

De vraag is nu wat kan het Frankfurt van Olivier Glasner hier tegen in brengen. Ze zullen in ieder geval niet met het beste gevoel naar Helsinki vertrekken. Vorige week verloren ze nog met maar liefst 6-1 van Bayern München. Frankfurt is ook aardig druk bezig geweest op de transfermarkt. Maar dit zonder al te veel grote namen. Ze zijn ook 5 spelers van hun selectie in de Europa League finale verloren.

We verwachten dat Real Madrid niet veel heel zal laten van Frankfurt en dan ook met meer dan 1 doelpunt verschil zal winnen.