Badosa domineert en wint simpel!

De nummer 3 van de wereld, Badosa, neemt het vandaag op tegen Putintseva. Badosa was vorige week actief in San Jose. De Spaanse zal met een gemengd gevoel terugkijken naar dat toernooi. Ze wist namelijk met 7-6/6-2 Gauff te verslaan, maar verloor daarna in 2 sets van Kasatkina. We hebben dit jaar al gezien dat Badosa zeer goed kan tennissen op hardcourt. Dit zagen we bijvoorbeeld toen ze de halve finale bereikte in Indian Wells.

Putinseva had gisteren moeilijkheden met de nummer 299 van de wereld. Ze won namelijk met 3-6/6-2/7-5. Verder is de nummer 46 van de wereld niet bijzonder goed op hardcourt. Ze kan redelijk tennissen, maar als Badosa haar niveau haalt moet ze in principe in 2 sets winnen.

We verwachten dan ook dat dit zal gebeuren, waardoor we voor deze lijn kiezen. Beide speelsters speelden 2 keer eerder tegen elkaar. 2 keer wist Badosa met een 2-0 score te winnen.

Live Betting NL - de #1 op live wedden