Zwickau houd de 3 punten thuis!

Op speeldag 3 in de Duitse 3de klassen ontvangt Zwickau Duisberg in eigen stadium.

Voorafgaand aan dit duel heeft Zwickau hun eerste wedstrijd gewonnen maar verloor hun tweede wedstrijd van dit seizoen dan weer wel. Duisburg daarentegen verloor de eerste wedstrijd en kwam in hun tweede wedstrijd ook niet verder dan een gelijkspel.

Zwickau is een ploeg die in eigen huis zeer sterk presteert. Zo heeft het in de laatste 4 uitwedstrijden 3 keer gewonnen en slechts 1 keer verloren. Duisburg daarentegen heeft uit zijn laatste 4 uitwedstrijden 0 punten gehaald en is dus zeker niet de best presterende ploeg buitenshuis. Overigens heeft Duisburg de laatste 5 keer dat het op bezoek kwam bij Zwickau geen enkele keer gewonnen en heeft zelfs 4 keer verloren en 1 keer gelijkgespeeld.

Dankzij deze statistieken verwachten wij dat Zwickau de wedstrijd zal winnen deze avond.

Live Betting NL - de #1 op live wedden