Deze Zweedse combinatie levert je maar liefst 5 keer je inzet op!

Norrby – Brage

Op de 18de speeldag in de Zweedse 2de klasse ontvangt Norrby de 13de in de stand Brage de 2de in de stand.

Norrby wist in al hun 9 thuis wedstrijden dit seizoen slechts 1 keer te winnen en het speelde ook nog 3 keer gelijk. De overige 5 wedstrijden werden telkens verloren door de thuisploeg. Je kan dus wel zeggen dat Norrby niet de beste ploeg is in eigen huis. Brage daarentegen verloor in hun 8 uitwedstrijden dit seizoen slechts éénmaal het speelde daarbij ook nog 3 keer gelijk en het won 4 keer.

In de laatste 3 onderlinge duels wist Norrby ook geen enkel punt te pakken thuis tegen Brage.

We verwachten dus dat Brage gaat winnen. Maar door de hoge Quotering hiervan spelen we ook de veiligere optie van ongeldig bij gelijkspel.

Utsikten – Trelleborg

Op de 18de speeldag in de Zweedse 2de klasse ontvangt Utsikten de 8ste  in de stand Trelleborg de 6de in de stand.

Utsikten is alles behalve aan een goede periode bezig in de competitie. Zo wist het van zijn laatste 5 wedstrijden maar liefst 4 keer te verliezen en slechts 1 keer gelijk te spelen. In het eigen stadium is het ook zeker niet aan een goede reeks bezig. Het speelde in de laatste 5 wedstrijden maar liefst 3 keer gelijk. Ze konden wel 1 keer de 3 punten in eigen huis houden. Maar ze verloren ook nog eens 1 keer.

Trelleborg is aan een veel betere reeks bezig. Het verloor in hun laatste 5 wedstrijden er wel 2, maar ze wisten er ook 2 te winnen en speelde ook nog eens 1 keer gelijk. In hun laatste 5 wedstrijden deden ze dit nog eens na.

In de voorbije 4 onderlinge duels wist de thuisploeg ook maar 1 keer te winnen. De andere 3 keren gingen de bezoekers met de 3 punten naar huis.

We verwachten dus dat Trelleborg optimaal gaat profiteren van de vorm dip en dan dus ook de 3 punten mee naar huis neemt. Maar door de hoge Quotering hiervan spelen we ook de veiligere optie van ongeldig bij gelijkspel.

Live Betting NL - de #1 op live wedden