Wedtips Marseille-Reims

In de Franse Ligue 1 is Paris SG uit de startblokken geschoten. De afsluiter van deze speelronde is voor Marseille, dat het op gaat nemen in eigen huis tegen Reims. Na een zeer matige voorbereiding moeten de eerste punten gepakt worden. Het meest interessante in deze wedstrijd? De statistieken! De mooiste wedtips bij Marseille-Reims lees je hier!

Wedtips Marseille-Reims

  • Totaal aantal schoten op doel door Marseille: Meer dan 4.5 @1.65
  • Totaal aantal schoten door Marseille: Minder dan 15.5 @1.68
  • Totaal aantal schoten op doel door Reims: 3.5 @2.20

De wedstrijd tussen Marseille en Reims is een lastige om te voorspellen, met name door de grillige voorbereiding van beide ploegen. Het blikveld verleggen naar statistieken is dan de meest voor de hand liggende keuze. Zeker gezien de bookmaker de lijnen voor de better gunstig heeft liggen. Zo schiet Marseille gemiddeld een stuk minder dan de bookie denkt, maar raken ze vaker het doel. Ook Reims treft vaker doel dan de bookmaker denkt en daarvan is te profiteren!

Opmerkelijk: Marseille haalt statistiek amper

Marseille geldt als een grote ploeg in de Franse Ligue 1. Dat de blauwhemden hoog scoren als het gaat om het aantal schoten dat wordt geproduceerd, is dus geen verrassing. Bookmakers hebben dit ook door, maar overschatten zij l’OM niet?

De bookmaker biedt een odd aan op de lijn 15.5. Kijkend naar het aantal schoten dat Marseille gemiddeld produceerde in het seizoen 2021/2022 valt op dat de bookmaker de ploeg inderdaad overschat. Marseille schoot gemiddeld 10 keer per wedstrijd. In alle wedstrijden werd slechts twee keer meer dan 15.5 keer op doel geschoten.  

Marseille schiet gemiddeld 10 keer per wedstrijd op doel

l’OM heeft het vizier op scherp

Hoewel het totaal aantal schoten tegenvalt, heeft Marseille het vizier wel op scherp. De lijn voor het aantal de schoten op doel ligt namelijk wel gunstig. Deze lijn is door de bookmaker vastgesteld op 4.5. Hoewel de statistiek wat krapper is, blijft het gunstig. Marseille schoot namelijk in het vorige seizoen gemiddeld vijf keer per wedstrijd op doel. In de afsluiter van het seizoen werd het doel zelfs 11 keer gevonden door l’OM.

Marseille schiet gemiddeld 5 keer per wedstrijd op doel

Reims bijt van zich af

Het geweld gaat in dit duel niet alleen vanuit de thuisploeg komen, dat is een ding dat zeker is. In het seizoen 2021/2022 eindigde de ploeg op de 12 positie, een plek die in contrast staat met de kwaliteiten van de ploeg. Ook de bookmaker lijkt die kwaliteiten niet te erkennen. Schiet Reims meer dan 3.5 keer op doel? Dan heeft de bookmaker daar 2.20 keer je inzet voor over. De statistieken tonen aan dat Reims vorig seizoen gemiddeld 4 keer per wedstrijd op doel schoot. 

Reims schiet gemiddeld 4 keer per wedstrijd op doel

Meer tips lezen? 👇