Een doelpuntrijke wedstrijd met als inzet de koppositie!

Vandaag nemen de enige 2 ploegen met het maximum van de punten in de Jupiler Pro League het tegen elkaar op. We hebben het over Antwerp en Leuven, die beide 6/6 pakten in hun eerste 2 wedstrijden. Antwerp wist met 0-2 te winnen in Mechelen, waarna ze thuis met 1-0 te sterk waren voor Zulte Waregem. In de tussentijd speelde de ploeg met stamnummer 1 ook nog Europees. Ook deze 2 wedstrijden wisten ze te winnen, waardoor we wel kunnen zeggen dat de vorm goed zit.

250 EURO CASINOBONUS BESCHIKBAAR


Leuven dan weer 2 keer met 2-0 te winnen. Op de eerste speeldag versloegen ze Kortrijk, waar ze maar liefst 19 kansen wisten te creëren. Op speeldag 2 wisten ze Westerlo te verslaan, wederom met redelijk wat gecreëerde kansen.

We verwachten een spannende match, waarbij Antwerp de terechte favoriet is. Wel denken we dat Antwerp enigszins rekening houdt met de kwalificatie van de Conference League, en dus sommige spelers rust zal geven. Als we dat in het achterhoofd houden, en daarbij de vorm van Leuven optellen, verwachten we dat hun ook zullen scoren.