De kampioen van Engeland drukt door!

De kampioen van Engeland opent vandaag het nieuwe seizoen tegen West Ham. Vorige week begon het seizoen met een domper, aangezien ze met 3-1 verloren van Liverpool in de Community Shield. Toch veranderen de verwachtingen niet. De kwaliteit in de selectie is ongelofelijk. Afgelopen zomer hebben ze, zoals de meesten wel zullen weten, Haaland gehaald, waardoor er nog een wereldtopper is bijgekomen.

50!! KEER JE INZET ALS NIEUWE SPELER!


West Ham eindigde vorig seizoen knap 7de, waardoor ze recht hebben op kwalificatie voor de Conference League. Toch wisten ze in de voorbereiding geen indruk te maken. De ploeg uit Londen speelde gelijk Lens en Luton Town, en verloor zelfs 3-1 tegen Rangers. Uiteraard is dit niet te vergelijken met de competitie, maar ze zullen er geen vertrouwen uit hebben gehaald.

We verwachten dat Man City meteen goed aan de competitie zal starten. Haaland wist vorige week zijn stempel nog niet te drukken, maar we denken dat dit niet lang zal duren. We kiezen dan ook voor deze lijn, omdat we notering vrij hoog vinden.