Conte weet de lijn door te trekken en verdubbelt je inzet!

De Premier League is weer begonnen! Tottenham begint het seizoen met een thuismatch tegen Southampton. De Spurs hebben een goede zaak gedaan door vorig jaar Conte als trainer aan te stellen. Het is de Italiaan op het nippertje gelukt om Champions League voetbal te halen, waardoor we ook dit seizoen toch wat mogen verwachten van de ploeg uit Londen. Met Kane en Son in de aanval is er een garantie aan goals, dit hebben ze vorig seizoen weer maar eens bewezen door samen 40 goals te maken.

Southampton eindigde vorig jaar 15de, met slechts 5 punten boven de degradatiestreep. Ze sloten het seizoen vooral slecht af, aangezien ze van de laatste 6 wedstrijden er 5 verloren en 1 op een gelijkspel eindigde. We verwachten dat Tottenham de draad van vorig jaar seizoen terug zal oppakken en sterk zal beginnen. Hierdoor kiezen we voor -1 handicap.