Sabalenka kent geen problemen in de eerste ronde voor 1.78 keer je inzet!

Sabalenka neemt het vandaag op tegen thuisspeelster Dolehide. De Amerikaanse wist in de eerste ronde haar landgenote Day te verslaan, maar dat was niet zonder problemen. De wedstrijd eindigde namelijk op 7-6/6-4. De nummer 168 van de wereld is normaliter actief op ITF-toernooien, wat natuurlijk een groot verschil is met het WTA-circuit.

Sabalenka staat op de 6de plaats op de WTA-ranking, wat betekent dat ze natuurlijk altijd actief is op het hoogste niveau. Voor de Wit-Russische is het al enige tijd geleden dat ze een wedstrijd heeft gespeeld, haar laatste match is bijna 2 maanden geleden. Op hardcourt heeft Sabalenka in het verleden al goede resultaten behaald. Zo wist ze vorig jaar nog de halve finale van de US open te halen.

We verwachten dat het kwaliteitsverschil tussen deze dames te groot zal zijn en Sabalenka in 2 sets zal winnen.