Geen Europees avontuur voor Kups!

Kups en Young Boys mogen het tegen elkaar opnemen voor een plek in de finale van de kwalificatie voor de Conference League. Kups staat hier omdat ze al 2 rondes hebben gewonnen in de campagne. Young Boys mocht 1 ronde later instromen, waardoor ze slechts 1 ronde moesten doorstaan. Dit deed de ploeg uit Zwitserland wel zonder problemen. Ze wisten namelijk hun heenwedstrijd met 0-1 te winnen, waarna ze het klusje thuis klaarden door met 3-0 te winnen.

Kups had het lastiger, zij speelden in allebei hun rondes een wedstrijd gelijk. In onze ogen beschikt Young Boys over meer kwaliteit dan de Finse ploeg. Dit was vorig jaar ook te zien, toen Young Boys met 2-1 thuis te sterk was voor Man Utd. We verwachten dan ook dat ze dit kwaliteitsverschil kunnen omzetten in cijfers en met 2 doelpunten verschil winnen.

Live Betting NL - de #1 op live wedden