De nummer 1 van de wereld fluitend naar de tweede ronde!

De nummer 1 van de wereld speelt vandaag eindelijk weer eens een wedstrijd. Medvedev neemt het op tegen Hijikata. Iedereen kent Medvedev wel, de Rus heeft namelijk de US open gewonnen vorig jaar en bereikte dit jaar de finale van de Australian open. Op hardcourt lijkt Medvedev met momenten onverslaanbaar. Het is dan ook geen wonder dat hij ongeveer alle grote namen al heeft weten te kloppen op hardcourt.

Vandaag staat hij tegenover een minder grote naam. Hijikata staat 224ste van de wereld. De Australiër is zelden actief op ATP-toernooien, hij speelt voornamelijk challengers. Toch weet hij niet altijd indruk te maken, zo verloor hij de afgelopen 3 weken in de eerste ronde.

Er is al een groot niveauverschil tussen challenger en ATP, laat staan tussen iemand die niet denderend presteert in challengers en de nummer 1 van de wereld. We verwachten dan ook een simpele overwinning voor Medvedev.

Live Betting NL - de #1 op live wedden