Potapova op weg naar een WTA-titel!

Vandaag staan Potapova en Wang tegenover elkaar in de halve finale van het WTA-toernooi in Praag. Potapova heeft in de kwartfinale laten zien dat ze het eigenlijk verdient om het toernooi te winnen. De Russische sloeg Kontaveit van de baan, wat ook te zien is aan de uitslag. Ze won namelijk 6-1/6-1, waardoor we wel kunnen zeggen dat de zege oververdiend was. eerder al in het toernooi versloeg ze zowel Wang Xin als Zhu in straight sets.

Ook Wang Q is aan een goed toernooi bezig. Wanneer je op de 141ste plaats op de WTA-ranking staat, mag je zeer tevreden zijn als je de halve finale bereikt. Om hier te komen stond ze wel niet tegen de beste speelsters op het circuit. De speler met de hoogste ranking waar ze dit toernooi tegen heeft gespeeld was namelijk Linette, die 68ste van de wereld staat.

We verwachten dat Potapova de lijn van de kwartfinale kan doortrekken en simpel zal winnen.