Garcia stelt niet teleur en stoot door!

Garcia heeft vriend en vijand verbaasd door gister de nummer 1 van de wereld uit te schakelen. De Franse wist namelijk in 3 sets te winnen tegen Swiatek. Een zeer knappe prestatie, zeker omdat ze de eerste set met 6-1 won. De eerste 2 rondes wist Garcia allebei in 2 sets te winnen.

Haar tegenstander van vandaag is Paolini. De Italiaanse won haar eerste ronde simpel van Kovinic met 6-1/6-1. Daarna had de nummer 58 van de wereld het wel lastiger. Zowel tegen Burel als tegen Golubic had ze 3 sets nodig om de wedstrijd over de streep te trekken.

Beide dames speelden 2 keer eerder tegen elkaar. De laatste keer was 2 weken geleden, waardoor we zeker naar die uitslag kunnen kijken. De wedstrijd werd gespeeld in Zwitserland en eindigde op 6-3/6-3 in het voordeel van Garcia. We verwachten vandaag hetzelfde scenario.