Anderlecht verdubbelt je inzet op de tweede speeldag!

Anderlecht neemt het in de tweede speelronde op tegen Cercle Brugge. De mauves zijn goed aan het seizoen begonnen door met 2-0 te winnen tegen Oostende. Met de transfers die Anderlecht heeft gedaan, maken ze hun ambities duidelijk. Zo hebben ze zich versterkt met Esposito en Silva, wat 2 spitsen zijn die al in grote competities minuten hebben gemaakt. De laatste wedstrijd in de voorbereiding wisten ze knap te winnen tegen Olympique Lyon met 3-0.

TOT €250 WELKOMSTBONUS


Cercle Brugge is niet goed begonnen aan de competitie. Zij verloren tegen de promovendus Westerlo. De wedstrijd eindigde in 2-0, maar we moeten wel zeggen dat Cercle rood kreeg in minuut 31. De ploeg uit West-Vlaanderen wist in hun voorbereiding geen enkele wedstrijd te winnen, waardoor hun laatste winstpartij van 12 maart dateert.

We verwachten dat Anderlecht, net zoals tegen Oostende, de wedstrijd in handen zal nemen. Hierdoor zullen ze genoeg kansen krijgen, waardoor we denken dat ze zullen winnen.