Tiafoe wint opnieuw en verdubbelt je inzet!

Vandaag staat er een Amerikaans onderonsje op het programma in Atlanta. Tiafoe en Nakashima staan tegenover elkaar. Nakashima wist zijn eerste ronde niet zonder problemen te winnen. De wedstrijd tegen Thompson eindigde namelijk in 7-6/3-6/6-3 voor de Amerikaan. Ook in zijn tweede ronde speelde hij een tiebreak. Dit was tegen Millman, waar hij 7-6/6-4 van wist te winnen.

Tiafoe wist zijn eerste ronde 7-5/6-4 te winnen tegen Daniel, die eerder nog Korda versloeg. Op hardcourt voelt Tiafoe zich duidelijk goed, wat we ook kunnen zien aan zijn resultaten. De nummer 29 van de wereld versloeg eerder al Sinner en Tsitsipas op deze ondergrond.

De onderlinge resultaten spreken duidelijke taal. Tiafoe won maar liefst alle 4 de onderlinge ontmoetingen. In maart dit jaar speelden ze 2 keer tegen elkaar, waardoor we er toch wel naar mogen kijken. We verwachten dat Tiafoe ook deze ontmoeting weer zal winnen.