Kwaliteitsverschil te groot in Umag!

Baez neemt het vandaag op tegen Agamenone in de 8ste finale in Umag. De Argentijn mag al tevreden zijn over wat hij dit jaar heeft laten zien. Zo won hij het ATP-toernooi in Portugal, en bereikte hij 2 weken geleden nog de finale in Zweden. Daar wist hij tegen onder andere Rublev en Davidovich Fokina te winnen. Dit deed hij ook nog eens met duidelijke cijfers. Tegen Rublev won hij 6-2/6-4, en tegen Fokina 6-2/6-3.

Vandaag speelt hij tegen Agamenone. De Italiaan is heel het jaar actief op challenger-toernooien, waar hij niet altijd even goede dingen laat zien. Hij won weliswaar een toernooi in Rome, maar verloor ook geregeld in de eerste ronde. Op ATP-niveau zien we de nummer 136 van de wereld zelden, in tegenstelling tot Baez. We verwachten dan ook dat Baez laat zien dat dit een ander niveau is en dat hij dan ook geen probleem zal hebben met de Italiaan.