Verdubbel je inzet in Kitzbühel!

Varillas en Taberner staan tegenover elkaar in Oostenrijk vandaag. Varillas was vorige week actief in Gstaad, waar hij tevreden op mag terugkijken. De Peruaan behaalde de kwartfinale, waar hij werd uitgeschakeld door Thiem. In de eerste 2 rondes behaalde hij knappe zeges tegen Sonego en Bautista, beide wedstrijden wist hij in straight sets te winnen.

Taberner daarentegen kan niet tevreden terugkijken op de afgelopen weken. Ook hij deed mee in Gstaad, maar geraakte niet verder dan de eerste ronde waar hij op Martinez stuitte. Eerder al in het gravelseizoen verloor hij in de tweede ronde van een challenger-toernooi, wat uiteraard een niveau lager niveau is. Daar verloor hij 6-3/6-3 tegen de nummer 621 van de wereld.

We verwachten vandaag dat Varillas zijn goede lijn kan doortrekken en Taberner zal verslaan. Gezien de slechte vorm van de Spanjaard kiezen we voor de 2-0 score. 

Live Betting NL - de #1 op live wedden