Fognini krijgt zijn niveau maar niet omhoog voor 2.02 keer je inzet!

Op het ATP-toernooi in Kroatië treft Galan met Fognini geen makkelijke tegenstander, maar toch denken we dat hij aan het langste eind zal trekken. Fognini zijn gravelseizoen verloopt tot nu toe dramatisch. De Italiaan verloor in Zweden de finale van de kwalificatie, waarna hij als lucky loser in de eerste ronde er weer uitvloog. Vervolgens speelde hij vorige week in Hamburg, waar hij met moeite de eerste ronde wist te winnen van de nummer 285 van de wereld. In zijn tweede match trof hij Kachanov waar hij dan ook van verloor.

Ook Galan verloor in de tweede ronde in Hamburg, maar deed dit wel in een 3-setter tegen Karatsev. In zijn eerste ronde wist hij knap de Argentijn Coria te verslaan in 2 sets. Verder is de vorm van de Colombiaan ook niet denderend, maar weet wel matchen te winnen. Zo moest hij zich bijvoorbeeld plaatsen voor het toernooi in Hamburg. We verwachten dat het een spannende wedstrijd wordt, maar dat Galan er met de overwinning vandoor gaat.

Live Betting NL - de #1 op live wedden