De landskampioen wint meteen een kraker!

Aan de start van de nieuwe competitie staat er meteen een kraker op het programma. Club Brugge mag het in eigen huis opnemen tegen KRC Genk. De ploeg van Hoefkens begon vorige week goed aan het seizoen door de supercup met 1-0 te winnen tegen Gent. Genk daarentegen speelde wel oefenmatchen, maar niet tegen ploegen van heel goed niveau. De beste ploeg waar ze tegen speelden was Utrecht, wat niet echt te vergelijken is met Club Brugge vinden wij.

Brugge is weer flink bezig geweest op de transfermarkt, waardoor ze over zeer veel kwaliteit beschikken. Voorin hebben ze spelers zoals Lang die creativiteit brengen en het verschil kunnen maken. Ook van de nieuwe spelers, met name van Jutgla, mogen we veel verwachten. Genk kan in de aanval dan weer niet rekenen op Bongonda, wat toch wel een teleurstelling zal zijn.

Het laatste onderlinge duel wist Brugge thuis met 3-1 te winnen van de ploeg uit Limburg. We verwachten dat vandaag Brugge weer zal weten te winnen.