Fokina wint het Zuiderse duel in Hamburg!

Vandaag staat er een zuiders duel op het programma in Hamburg. Davidovich Fokina neemt het in de kwartfinale op tegen Musetti. De Italiaan weet na zijn mindere toernooi vorige week, beter te spelen. In Zweden verloor hij in de eerste ronde in straight sets van Djere. Deze week doet hij dus beter, aangezien hij al in de kwartfinale staat. Hij won zijn eerste wedstrijd tegen Lajovic met 6-7/7-6/6-3, waarna hij met een 2-0 score won van Ruusuvuoiri.

Ook Davidovich Fokina speelde vorige week een minder toernooi, al verloor hij in de tweede ronde van Baez, die uiteindelijk de finale verloor. Deze week verloor de Spanjaard nog geen set. Hij wist tegen zowel Van de Zandschulp als tegen Kovalik met 2-0 te winnen. Met name zijn overwinning tegen onze landgenoot zal hem vertrouwen hebben gegeven.

We verwachten dat Davidovich Fokina er met de overwinning vandoor gaat. De vorm van Musetti is momenteel niet ongelofelijk, waardoor het in 2 sets afgelopen kan zijn.