Toekomstige nummer 1 heeft een lastige middag!

Alcaraz en Krajinovic nemen het vandaag tegen elkaar op in Hamburg. Beide wisten hun eerste wedstrijd dit toernooi in 3 sets te winnen, alleen zal de ene daar blijer mee zijn dan de andere. Alcaraz nam het op tegen de nummer 259 van de wereld Kuhn. De Spanjaard verloor de eerste set, waarna hij in de derde set een tiebreak nodig had om de partij te winnen. Natuurlijk blijft het Alcaraz en is hij een ongelofelijk talent, waardoor we verwachten dat hij zijn niveau wel weet te verbeteren. Als we terugdenken aan Roland Garros weten we wat hij kan. Daar zagen we hem onder andere een fantastische wedstrijd spelen tegen Zverev.

Vandaag is zijn tegenstander zoals gezegd Krajinovic. De Serviër wist zijn eerste ronde knap te winnen tegen Baez, die vorige week nog de finale speelde in Zweden. Ook Krajinovic had in de derde set een tiebreak nodig om de wedstrijd te winnen. De nummer 43 van de wereld kreeg zelfs 2 matchpoints tegen.

We verwachten vandaag een spannende match, waarbij Alcaraz wel de terechte favoriet is. We denken dat er 1 lange set bij zal zitten, waar een tiebreak dus goed mogelijk is.

Live Betting NL - de #1 op live wedden