Onze landgenoot wint een kraker voor 1.87 keer je inzet!

Onze landgenoot Griekspoor speelt vandaag in de 8ste finale in Hamburg tegen Coric. Coric wist zijn eerste wedstrijd te winnen tegen Djere. Dit was niet zonder moeilijkheden, het werd namelijk 1-6/7-6/6-3. Vorige maand won de Kroaat knap een challenger-toernooi, maar dat is uiteraard een ander niveau dan ATP-niveau. Vorige week was hij actief op een challenger-toernooi in Roemenië, maar daar verloor hij in de eerste ronde tegen de nummer 305 van de wereld. Voor dit toernooi, wist hij dit jaar nog geen enkele gravelwedstrijd te winnen op ATP-niveau, met uitzondering van 1 winstpartij op Roland Garros.

Griekspoor wist, net zoals Coric, vorige week een challenger-toernooi te winnen. Hij was de sterkste in eigen land, waar hij in de finale Carballes Baena van de baan veegde en 6-1/6-2 wist te winnen. Ook deze week startte de nummer 47 van de wereld sterk met een winst in straight sets tegen het Deense toptalent Rune.

We verwachten dat Griekspoor deze wedstrijd gaat winnen. Hij zal met meer vertrouwen aan de wedstrijd beginnen, en lijkt steeds beter te gaan spelen.

Live Betting NL - de #1 op live wedden