Nederlandse dames strijden voor groepswinst en zorgen voor je inzet keer 2.55!

Vandaag staat er een belangrijke wedstrijd op het programma voor onze landgenoten. Nederland neemt het in de laatste groepswedstrijd op tegen Zwitserland. Alles kan nog gebeuren in deze poule, waardoor er veel op het spel staat. Als Nederland zou verliezen, is de kans groot dat ze eruit liggen, maar als ze winnen zijn ze zeker van groepswinst.

Beide ploegen hebben doelpuntrijke wedstrijden gespeeld. Zwitserland begon hun EK-campagne met een 2-2 gelijkspel tegen Portugal, waarna ze in hun tweede match 2-1 verloren tegen Zweden. Nederland begon dan weer met een 1-1 gelijkspel tegen Zweden. In de tweede match van onze landgenotes wisten ze met 3-2 te winnen tegen Portugal. Het is dus duidelijk dat beide ploegen het net kunnen vinden, maar verdedigend niet onklopbaar zijn.

Als we kijken naar de corners, zien we dat Zwitserland er zowel in de eerste wedstrijd als in de tweede wedstrijd 2 corners kregen. Nederland kreeg meer corners, hun kregen er namelijk 3 tegen Zweden en 7 tegen Portugal. Under 10.5 corners lijkt dus een mooie bet.

Live Betting NL - de #1 op live wedden