Carreno-Busta herhaalt zijn prestatie voor 2.43 keer je inzet!

Vandaag nemen Cerundolo en Carreno-Busta het tegen elkaar op voor een plek in de finale van het ATP-toernooi in Bastad. Beide heren hebben indrukwekkende zeges geboekt dit toernooi. Zo wist Cerundolo de nummer 5 van de wereld Ruud te verslaan. Verder was de Argentijn te sterk voor Sousa en Karatsev. Tegen Karatsev liep het in de eerste set alleen niet zo soepel. Hij wist de set weliswaar 7-5 te winnen, maar verloor 2 keer service.

TOT 250 EURO AAN FREE BETS BESCHIKBAAR!


Carreno-Busta wist in de kwartfinale een verrassende overwinning te boeken tegen Schwartzman. Dat hij won was geen verrassing, maar de score daarentegen wel. De Spanjaard verpletterde de nummer 14 van de wereld met 6-1/6-0, een ongelofelijk prestatie dus.

Als Carreno-Busta hetzelfde kan laten zien als wat hij tegen Schwartzman liet zien, verwachten wij een simpele overwinning voor hem. De notering vinden we daarom te hoog om deze te laten liggen. Cerundolo maakt bovendien geen onklopbare indruk.

Live Betting NL - de #1 op live wedden