Engeland geeft extra glans aan de groepswinst!

Engeland is al zeker van groepswinst in groep A op het EK voor vrouwen, maar we verwachten dat ze geen cadeautjes zullen uitdelen. Ze nemen het op tegen Noord-Ierland, die nog geen punt wisten te behalen. Ze verloren hun eerste wedstrijd met 4-1 tegen Noorwegen en hun tweede wedstrijd met 2-0 tegen Oostenrijk. In beide matchen konden ze geen aanspraak maken op de 3 punten.

Engeland daarentegen is aan een geweldig EK bezig. De ploeg van Wiegman won met 1-0 van Oostenrijk, en verpletterde daarna Noorwegen door met 8-0 te winnen. Ze laten hiermee zien dat er met hun rekening moet worden gehouden voor de titel. De Engelsen spelen zeer goed voetbal. Ze laten mooie combinaties zien en staan steeds op de goede plek om het af te maken.

In april speelden beide ploegen nog tegen elkaar, toen wist Engeland met 5-0 te winnen. We verwachten dat dit vandaag niet anders zal zijn, en dat Engeland kwalitatief veel te sterk is voor Noord-Ierland.

Live Betting NL - de #1 op live wedden