Huesler weet het zijn tegenstander weer moeilijk te maken!

Vandaag staan Huesler en Djere tegenover elkaar. We hadden verwacht dat hier Rune ging staan, maar Huesler wist zonder veel problemen te winnen. De Zwitser was met 6-3/6-4 te sterk voor het Deens toptalent. In de kwalificatie van dit toernooi wist de nummer 108 van de wereld ook al Fognini uit te schakelen, wat toch wel bewijst dat hij in een goede vorm verkeerd.

Djere is een speler die iets bekender is dan Huesler. De Serviër staat 53ste op de ATP-ranking en was maandag te sterk voor Musetti. Hij won met 6-3/7-5 en won maar liefst 81% van zijn eerste servicepoints. Verder is Djere op gravel een degelijke speler. Hij kan een prima niveau halen, maar zal normaal gezien niet zo snel 6-0/6-0 winnen.

We verwachten vandaag dan ook een match waarin Huesler minstens 1 set het zeer spannend kan maken. Als dit het geval is en er een tiebreak komt, lijkt deze lijn zeer haalbaar. Indien dit niet het geval is kan een 3-setter ook altijd gebeuren.

Live Betting NL - de #1 op live wedden