Geen 3-setter voor Sock!

Vandaag staat er een interessante wedstrijd op het programma. Bublik neemt het op tegen thuisspeler Sock. Beide heren voelen zich comfortabel op het gras, wat ook te zien is aan hun resultaten. Bublik wist op Wimbledon 2 matchen te winnen, waarna hij werd uitgeschakeld door Tiafoe. Eerder in het grasseizoen wist hij de Brit wel te verslaan. De nummer 42 van de wereld heeft een zeer goede service, wat op gras natuurlijk zeer belangrijk is.

Sock heeft ook goede resultaten behaald op het gras. In 2 challenger-toernooien bereikte hij de finale en de halve finale. Op Wimbledon wist hij, net zoals Bublik, 2 wedstrijden te winnen. Uiteindelijk werd de Amerikaan in 5 sets uitgeschakeld door Kubler.

We verwachten dat het een spannende match wordt. Als we een winnaar moeten voorspellen gaan we voor Bublik. Als hij in goede vorm verkeerd verwachten we een 2-0 overwinning. Indien dit niet het geval is verwachten we een 2-0 zege voor Sock. In ieder geval vinden we de odd aan de hoge kant, omdat wanneer ze 2 sets spelen dit normaal gezien moet lukken.