Een doelpuntrijke wedstrijd met als inzet de eerste plaats!

Beide ploegen begonnen overtuigend aan het EK voor vrouwen. Spanje won zijn eerste wedstrijd met 4-1 tegen Finland. Duitsland was te sterk voor Denemarken, waar ze met 4-0 tegen wonnen. De laatste 5 wedstrijden wist Duitsland steeds te scoren, ook tegen het sterke Engeland. Dit was ook het geval voor de Spanjaarden. Beide ploegen hebben geen moeite om te scoren, maar slikken ook wel eens een goal. Hierdoor komt het geregeld voor dat allebei de ploegen scoren in hun wedstrijden.

In februari speelden beide ploegen nog tegen elkaar, toen eindigde de match in 1-1. We verwachten dat ze er vandaag vol voor zullen gaan, aangezien de eerste plaats in de groep op het spel staat. Hierdoor verwachten we veel kansen, en dus ook dat beide ploegen zullen scoren. Als we een winnaar moeten aanduiden gaan we voor Spanje, maar btts lijkt ons veiliger.