De reeks van Halep blijft doorgaan voor bijna 2 keer je inzet!

Zoals we gister ook al vermeld hebben, is Halep aan een fantastisch toernooi bezig. Gister bewees ze dat weer opnieuw, aangezien ze met 6-2/6-4 wist te winnen van de Amerikaanse Anisimova. Ook in deze match wist ze, zoals al heel het toernooi, meer winners te slaan dan onnodige fouten. In de voorbereiding naar Wimbledon toe maakte de Roemeense al een goede indruk. Ze wist namelijk 2 keer de halve finale te halen.

Ook Rybakina is aan een goed toernooi bezig. De nummer 23 van de wereld staat knap in de halve finale. Gister verloor de Kazachse voor de eerste keer een set deze grand slam. Dit was tegen Tomljanovic, waar ze uiteindelijk met 4-6/6-2/6-3 van won. De voorbereiding van de nummer 23 van de wereld was niet goed, ze verloor in Nederland in de tweede ronde, waarna ze in Eastbourne in de eerste ronde al werd uitgeschakeld.

Als we kijken naar heel het toernooi gecombineerd met de voorbereiding op gras, verwachten we dat Halep te sterk zal zijn voor Rybakina. 2-0 correcte score is uiteraard een risico, maar Halep heeft dit toernooi nog geen set verloren, dus vinden wij het een mooie bet!