Twee Duitse verrassingen zorgen voor een lange wedstrijd!

Vandaag staat er een kwartfinale op het programma die absoluut niemand had verwacht. De nummer 103 en nummer 97 van de wereld staan onverwachts in de kwartfinale van Wimbledon. We hebben het over Maria en Niemeier. Maria is aan een fantastisch toernooi bezig. Ze schakelde al 2 speelsters uit de top 20 uit, namelijk Ostapenko (WTA 17) met 2-1 en Sakkari (WTA 5) met 2-0. Ook in de tweede ronde van deze grand slam versloeg ze een goede speelster, namelijk Cirstea (WTA 32). De nummer 103 van de wereld mag dus zeer blij zijn en hopen op een halve finale.

Ze neemt het op tegen een andere Duitse, namelijk Niemeier. Ook zij heeft al voor een serieuze verrassing gezorgd door Kontaveit (WTA 3) uit te schakelen. Voor de rest heeft ze niet echt grote name uitgeschakeld, maar ook die matchen moet je maar winnen.

We verwachten dat het niveau van beide dames gelijkaardig is, en het hierdoor een spannende match zal worden. Voor beide dames is dit een unieke kans om de halve finale van een grand slam te halen, dus ze zullen er allebei alles aan doen om te winnen. We verwachten minstens 1 lange set en denken dat het misschien wel een 3-setter kan worden.

Live Betting NL - de #1 op live wedden