Laatst overgebleven Brit staat voor een moeilijke opdracht!

De laatst overbleven Brit speelt vandaag een match voor een plek in de kwartfinale. We hebben het natuurlijk over Norrie. De nummer 12 van de wereld neemt het op tegen Paul. Norrie kan tot nu toe terugkijken op 2 overtuigende wedstrijden en 1 zeer moeizame. Hij wist met een 3-0 score in sets zowel Andujar als Johnson te verslaan. In zijn tweede wedstrijd had Norrie het wel zeer moeilijk tegen de Spaanse Munar. De Brit had namelijk 5 sets nodig.

Tommy Paul is aan een feilloos parcours bezig in de Engelse hoofdstad. Hij moest nog geen enkele set afgeven. Dit wil dus zeggen dat hij zonder problemen won tegen zowel Verdasco als Mannarino als Vesely. Ook in de voorbereiding maakte Paul al een goede indruk door onder andere Sinner te verslaan.

Hierdoor verwachten we een spannende wedstrijd, waarbij we verwachten dat beide spelers een set zullen pakken. De kans dat er een tiebreak valt is natuurlijk ook aanwezig, aangezien dat op gras sneller voorvalt. We denken dat Norrie uiteindelijk mede door de steun van het publiek zal winnen, maar dat Paul toch zeker 1 set zal weten te winnen.

Live Betting NL - de #1 op live wedden