Een 5- setter in de maak voor onze onderbuur!

Vandaag staat er na enige tijd nog eens een 8ste finale op het programma voor Goffin. De Belg neemt het op tegen Tiafoe voor een plek in de kwartfinale. Goffin mag zeer tevreden zijn met zijn resultaten in Londen tot nu toe. Hij won zijn eerste 2 wedstrijden beide met 3-0 tegen Albot en Baez. In de vorige ronde schakelde hij Humbert uit in 4 sets.

Zoals gezegd neemt Goffin het op tegen Tiafoe. Ook de Amerikaan is aan een goed Wimbledon bezig. Hij won, net zoals Goffin, zijn eerste 2 wedstrijden met 3-0 en ook hij won zijn vorige match in 4 sets. In de eerste 2 rondes nam de nummer 28 van de wereld het op tegen Vavassori en Marterer. In zijn laatste wedstrijd nam hij het op tegen Bublik, wat natuurlijk een ander kaliber is dan de eerste 2 spelers.

We verwachten dat het een spannende partij zal worden, waarbij Goffin voor ons lichtjes de favoriet is. We kiezen voor over 39.5 games, omdat we denken dat beide spelers sowieso een set zullen pakken.

Live Betting NL - de #1 op live wedden