Kyrgios en Tsitsipas brengen weer spektakel!

Iedere tennisfan kijkt uit naar dit affiche! Kyrgios en Tsitsipas nemen het tegen elkaar op in de 16de finale. Beide speelde in de voorbereiding naar Wimbledon toe al tegen elkaar in Halle. Daar wist Kyrgios te winnen met 5-7/6-2/6-4. Als we kijken hoe beide heren tot nu toe hebben gepresteerd op Wimbledon, kunnen we een spannende strijd verwachten.

Kyrgios begon moeizaam aan Wimbledon. Hij had in zijn eerste wedstrijd tegen de nummer 219 van de wereld Jubb 5 sets nodig. In de ronde erna tegen Krajinovic bewees de Australiër wel dat men met hem rekening moet houden. Hij won de match tegen de Serviër namelijk met 6-2/6-3/6-1.

Tsitsipas wist zijn eerste 2 rondes zonder enig probleem door te komen. Hij won zijn eerste match tegen de nummer 188 van de wereld Ritschard met 3-1 in sets. In de tweede ronde was hij in 3 sets te sterk voor Thompson.

We verwachten dat het net zoals in Halle een spannende strijd wordt tussen deze heren. Het niveau ligt heel dicht bij elkaar, waardoor we minstens 4 sets verwachten. Ook verwachten we dat er zeker wel 1 tiebreak bij zal zitten.