Broady zijn niveau niet verbeteren en gaat onderuit!

De nummer 15 van de wereld, Schwartzman, kennen we als een echte gravelspeler. Zijn voorbereiding naar Wimbledon toe was dan ook niet zo goed. In Londen verloor hij de eerste match tegen Querrey in twee sets. De week erna was Draper te sterk in Eastbourne. Toch heeft de Argentijn zijn eerste wedstrijd op Wimbledon knap kunnen winnen tegen Kozlov. De nummer 15 van de wereld won met 6-3/6-2/6-2.

Zijn tegenstander is Broady, een Brit die veel matchen op gras speelde in de voorbereiding. Hij speelde namelijk 2 challengers, waar hij verloor tegen Kudla en Sock. Op ATP-niveau verloor hij van Cilic en Millman. In zijn eerste wedstrijd op Wimbledon had de Brit het zeer moeilijk. Hij had 5 sets nodig tegen de nummer 243 van de wereld, de Slovaak Klein.

We verwachten dat Broady niet beter gaat spelen dan dinsdag en hierdoor Schwartzman veel kansen zal krijgen. We kiezen voor de game handicap, omdat dit ook nog goed mogelijk is in 4 sets.