Bonzi verplettert zijn tegenstander en verdubbelt bijna je inzet!

Kolar heeft geluk gehad, aangezien hij lucky loser is. De Tsjech verloor zijn laatste kwalificatiewedstrijd tegen de nummer 255 van de wereld. Kolar staat zelf op plaats 120 van de ATP-ranking en is vooral actief op challenger-toernooien. Hij heeft dit jaar geen 1 match gespeeld in de hoofdtabel van een ATP-toernooi.

Bonzi daarentegen is zeer vaak te zien op ATP-toernooien. Maar goed, in principe kan alles op gras. Al maakt Bonzi een zeer goede indruk op het gras. Hij speelde al 3 toernooien in zijn voorbereiding naar Wimbledon toe. In Halle lootte hij Tistispas in de eerste ronde, die in 3 sets dan ook te sterk was voor de Fransman. Al liet Bonzi wel zeer goed tennis zien, waardoor hij de tweede set dan ook met 6-1 wist te winnen van de Griek. Ook vorige week in Mallorca liet hij goed tennis zien, en versloeg onder andere Shapovalov in 2 sets.

We verwachten dat het kwaliteitsverschil te groot is tussen beide heren. Ook speelt de huidige vorm in het voordeel van Bonzi, waardoor we denken dat hij simpel naar de tweede ronde gaat.